Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

ProtiVsem

12. 11. 2009 14:05
no to je zase pitomost

Nikdo neni nestranny, premier je byvaly prominentni soudruh a zid. Jen diky jeho snaham je ted takovy utok na neonacisty. Pokud nekdo utoci na fasismus tak musi take utocit na komunismus, protoze ten zabil a znicil mnohem vice lidi.

FUJ PREMIEROVI !!!!

0 0
možnosti
OR

Ježkovy_voči

12. 11. 2009 16:36
Re: no to je zase pitomost

Pisete "Nikdo neni nestranny, premier je byvaly prominentni soudruh a zid." za skladbu teto vety nejsem proti vsem , jen proti vam. Rv

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

12. 11. 2009 13:07
karma

Tragédií této země je, že post eurokomisaře, což je možná jedna z nejdůležitějších funkcí, se tu používá jako "trafika" kam se odstraňují nepohodlní politici. To, že stávající politická mafie tuhle pozici Fischerovi nabídla a on ji odmítl, vypovídá mnohé jak o této mafii (-), tak o Fischerovi (+).

0 0
možnosti
R

rybizek7

11. 11. 2009 22:42
Boha jeho

Pokud vím, tak se spekulovalo, že eurokomisařem bude Topolánek. On to odmítnul. Proč jste nenapsal v té době ódu na něj?

Je jedno kdo je premiér. Důležité je rozvržení sil v poslanecké sněmovně a to se pokud vím moc nezměnilo. Čili žádná reforma, jenom plácání na místě. Ale Češi mají konečně svého premiéra, který je dovede k blahobytu. Jsou dvě události, které mě utvrzují v tom, že Češi jsou hlupáci. První - když vyhraje volby ČSSD. Druhá - když podobný výtvor má top karmu.

0 0
možnosti
PK

Dorian Greene

12. 11. 2009 10:10
Re: Boha jeho

Co se týče rozložení sil v poslanecké sněmovně tak máte pravdu. Ovšem podle mého názoru je to právě premiér, který vždy nejvíce reprezentuje současnou politiku a její úroveň. A Fischer (byť mám malé výhrady k jeho minulosti) je člověk, který na naší scéně většině lidí vposledních letech chyběl.

Ad karma: Článek jsem napsal během pěti minut po zhlédnutí sobotních Televizních novin. Chtěl jsem pouze vyjádřit svůj pocit z činu Jana Fischera. Vůbec mě nenapadlo, že by text mohl mít ve finále takto vysokou karmu.

Petr Kubát

0 0
možnosti
FTA

Fmighta the Affaffin

11. 11. 2009 10:47
Je otazka, kde udela vic.

Od podpisu Lisabonu se stejne uz velka cast i ceske politiky bude odehravat v Bruselu, tak je otazka, jestli ma jeste porad smysl se nejak zvlast rozcilovat nad domacima vecma.

0 0
možnosti
OR

Ježkovy_voči

12. 11. 2009 16:47
Re: Výborný blog k s. Fischerovi

Opravdu nechapu, proc zrovna Fiser panu Sestakovi tak vadi. Mnozi jini jsou mnohem mnohem horsi. Takze dle meho: zadny "vyborny blog".  Rv

0 0
možnosti

Peyrac

9. 11. 2009 22:28
Pan Fischer zatím nejezdí s jachtami, aby dráždil Čechy :-)

0 0
možnosti
LO

IceLander

10. 11. 2009 19:07
Re: Pan Fischer zatím nejezdí s jachtami, aby dráždil Čechy :-)

zakladni politicke heslo: kdyz zeres z koryta, tak hlavne nemlaskej

evidentne se ho drzi malo lidi :-)

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

9. 11. 2009 22:10
Domnívám se, že

pan Fischer je moudrý, na rozdíl od mazanosti-- fikanosti-- manipulovatelnosti. čím oplývá náš tlustý borec, který vše viděl, všude byl a má na všechno výborné řešení, a samozřejmě i nadbytek financí.

0 0
možnosti
VJ

lharu kral

9. 11. 2009 16:40
Převrat

Fischer  by mel udelat vojensky prevrat, vyhlasit monarchii a jmenovat se Kralem Rybarem prvnim. Jedine to muze Cehuny spasit.

0 0
možnosti
VI

Vlad IV

14. 11. 2009 13:57
Re: Převrat

V Tom bych viděl problém. Král Rybář přece nemůže být někdo,kdo tvrdí že Ježíš Kristus(Jeschu Hanozri) byl čaroděj a podvodník,který se v pekle vaří ve vlastních výkalech.....!!!

0 0
možnosti
BH

habit

9. 11. 2009 10:11
... autor v tom má kapánek hokej...

... úředník, který vládne bez politické odpovědnosti, se těžko zmůže na víc než na provizorní udržování chodu státu, než opět přijde vláda s mandátem od voličů.... že je údržba (spíš bych to nazval jízda setrvačností) jednoduššími lidmi vnímána kladně je celkem pochopitelné - zdá se, že mašinka najednou jede plynule a bez drncání... ovšem jak dlouho vydrží jet setrvačností?

...řečeno stručně - jedinou Fisherovou předností je, že nikomu nevadí... to je ovšem pro politika, který nutně musí nakousnout i témata, která části voličů vadí, a přesvědčit voliče o nutnosti jejich řešení, nedostatečná kvalifikace...

... možná vstoupí do politiky, možná stáhne těch 8% voličů-hledačů "čisté politiky" na svou stranu, ale za jedno dvě období jim zase přinese zklamání... i když pochybuji že do politiky opravdu vstoupí, chybí mu charisma...

0 0
možnosti
L

Lavet

9. 11. 2009 16:04
Re: ... autor v tom má kapánek hokej...

Ja bych to rozsiril o dalsi, ale o to vyznamejsi rozmer. Neprosel politickou karierou, neni spjat s politickou stranou. To vse znamena , ze se muze venovat praci. Vsiml jste si, kolik stoji kampane? Vsiml jste si, ze na ne nakonec maji? Vite, kolik da prace ty penize sehnat, vite kolik da prace udrzet si vliv, dosadit spriznene osoby do klicovych postu? Zajistit si financovani stran? Vite jak je obtizne skloubit zamery sve a lobbisticke? Treba vymyslet nejaky projekt k nicemu viz. Praha olympijska za 80 mil., Duhovou energii, nejakou privatizaci, stavbu... A dale si zajistit dustojny duchod, protoze 60 mesicne neni nic moc? Proste tohle je obrovsky byznys a samotna prace pro stat je na poslednim miste. Tohle vsechno schvaluje kazdy z Vas, kdo hodi hlas pro parlamentni stranu.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

9. 11. 2009 8:55
Karma?

Máte na mysli plynový průtokový ohřívač vody nebo zákon řídící v indickém náboženství lidský osud, zejm. převtělování?

0 0
možnosti
KH

Tobinka

9. 11. 2009 15:48
Re: Karma?

Co je v tomto smyslu karma vám napoví článek idnes "Co je karma?" http://info.blog.idnes.cz/c/56569/Co-je-to-karma.html

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS