Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Draki

12. 5. 2010 7:47
Jde o Váš mýtus české malosti a méněcennosti

Já začínám mít dojem, že pocitem či spíše KOMPLEXEM VÝLUČNOSTI jsou postiženi nejen současní, ale i bývalí pisálci česky psaných německých médií typu MLADA FRONTA HEUTE. Oč těmto mladofrontovním či lidověfrontovním NARCISUUUUM jde? Jejich SPASITELSKÁ MISE může být legitimní jen v případě, že své česky mluvící, postkomunismem pokřivené, průměrné, líné, hloupé, nemožné, blbé, staré buranské spoluobčany OSVÍTÍ ZÁBLESKEM SVÉHO GÉNIA VÝJIMEČNOSTI. Oni jsou přece VYVOLENI povznést POCHODEŇ SVOBODY a osvěcovat s ní ty hloupé, OBYČEJNÉ a zaostalé slovanské ČECHY libující si v bahně průměrnosti a konformity, NE?  Řekl bych, že právě takové narcisní "užitečné idioty" rozdmýchávající  MÝTY O ČESKÉ MALOSTI A MÉNĚCENNOSTI vždy velmi rád angažoval a pořád ještě angažuje jejich liberálně pravicový německý zaměstnavatelRv

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

12. 5. 2010 2:02
Ovšem pozor...

... pracovitý, poctivý a slušný člověk s vlastním myšlením, to JE obyčejný člověk. Na obě strany od tohoto ideálu se nachází póvl: vlevo ten, co máte zachycený na fotkách, vpravo ten, co sedí v představenstech správních rad, v ministerských a ředitelských křeslech a v poslaneckých lavicích. Póvl zleva i póvl zprava se bytostně štítí práce a liší se jen v metodách, jimiž se práci vyhýbá. Za obě tyto sorty póvlu musí všechnu práci odřít právě ten obyčejný člověk.

Osud to tak chtěl, že jsou na světě tři druhy lidí. Jedni dělají rukama. Druzí dělají hlavou. Třetí žijí z práce těch prvních dvou. :-P

0 0
možnosti
E

escapada

11. 5. 2010 23:11
Doplň si nadpis

Desatero " obyčejného člověka " očima fanatika .

0 0
možnosti
D

dul_to_je_takova_dira_v_zemi

11. 5. 2010 23:07
Ilustrační foto je z orangeparty

v Jiříkovo království tady v Ústí. Procházel jsem přes náměstí, když to probíhalo a z toho co jsem viděl, jsem ještě dva dny měl depresi....to z těch obyčejných lidí, opravdu vybraná společnost.

Kéž by to šlo, aby volební právo měli pouze občané platící daně a ne tahle lůza ;-€

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

11. 5. 2010 21:55
Nezbývá mi než

žasnout nad logikou levicově smýšlejících "obyčejných lidí".  Jejich obyčejnost ani hodnoty jim nikdo nebere, ti "neobyčejní" se od nich dobrovolně distancují - ale "obyčejní" je nechtějí ze svého milujícího soudružského kolektivu pustit! Taková obětavost se hned tak nevidí. I když "obyčejný člověk" nevidí na "neobyčejném" pranic dobrého, je jím ve svých představách denodenně okrádán, tunelován, podváděn - přesto mu neumožní, aby si nabil hubu, bez "solidarity a lásky". Přitom by "obyčejným" zůstalo víc "zdrojů" na důchody a marodění, neb jim ti "neobyčejní" beztak víc berou než dávají. Takové sebezapření bylo možno dříve  vidět jen u nejlepších z nejlepších, skutečných synů a dcer "Lidu" - vedoucích představitelů Strany. Ti také nepustili na západ mnohé pomýlené kverulanty a tím je ochránili před kapitalistickým vykořisťováním, rozkladem a zkázou na náklady Společnosti, která je musela živit. Slzím dojetím!

0 0
možnosti
K

kráva.nebeská

11. 5. 2010 21:25
Vážený autore,

buďte tak laskav, stvořte desatero i pro neobyčejné lidi. Neobyčejnost je veskrze individuální záležitost a jsem opravdu zvědavá, jak si s tím poradíte. A prosím také o ilustrační foto - to bude poněkud těžší úkol, než jednoduše použít ukázku romské populace. Považuji se za obyčejného člověka, ale kdo ví... možná podle Vás k neobyčejnosti patří volit pravici. Já ji OBYČEJNĚ volím pokaždé bez ohledu na to, který obyčejný demagog ji doporučuje nebo haní.

0 0
možnosti
D

dul_to_je_takova_dira_v_zemi

11. 5. 2010 23:14
Re: Vážený autore,

Děláš čest svému nicku. Právě takováhle lůza se slezla na orangeparty a je to cílová skupina. Přesně v takovýhle kalných vodách loví žvanil Paroubek svoje procenta.

VOLEBNÍ PRÁVO POUZE OBČANŮM PLATÍCÍM DANĚ !!![>-]

0 0
možnosti

ellukas

11. 5. 2010 19:53
Je dobře, že si pravice takto definuje

obyčejného člověka, alespoň ho nikdy nepozná. Ale je to úplně jednoduché, jedná se o jedince, který nemá naději využívat bonusů za zdravotní a sociální pojištění.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

11. 5. 2010 20:03
Re: Je dobře, že si pravice takto definuje

takze vsichni, kteri nemaji statisicove platy jsou "obycejni lide" ? znam nekolik lidi, kteri by po takovem oznaceni o vas zlomili nejblizsi tupy predmet, a vetsina z nich opravdu tak vysoke platove ohodnoceni nema.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

11. 5. 2010 19:31
hloupé stereotypy

OČ = odeesácký člověk ?

0 0
možnosti
T

Tecumtha

11. 5. 2010 18:54
velmi dobře napsáno

a z těch dole si nic nedělejte. Nestojí ani za jedno písmenko odpovědi.R^

0 0
možnosti
SS

kalif

11. 5. 2010 19:31
Re: velmi dobře napsáno

to je sice hezke, ale vetsina nas proste prehlasuje ;-(

0 0
možnosti
H

H0PE

11. 5. 2010 18:52
Být

obyčejný, je hlavně těžký alibismus.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS